Начало » 5 съвета за избягване на разсейването във фитнеса

5 съвета за избягване на разсейването във фитнеса

от Денислав Иглев
фитнес

Разсейването във фитнес залата наистина може да направи или да прекъсне тренировката ви. Не забравяйте, че времето ви във фитнеса е ваше и е добре да се откажете от света и да се съсредоточите върху себе си за малко. Особено ако сте притиснати от време! Ако имате нужда от допълнителна помощ, за да останете фокусирани във фитнеса, имайте предвид тези съвети!

Използване на слушалки

Този съвет е безсмислен, но трябва да го кажем. Слушалките не само ви позволяват да ускорите музиката и да се фокусирате, но и изпращат съобщение до света: „Аз съм в зоната!“ Така че следващия път, когато сте във фитнеса, увеличете силата на звука и настройте света. 

Имайте план

Не можем да подчертаем достатъчно това! Когато имате план, вие знаете точно какво трябва да направите и кога трябва да го направите. Няма да стоиш и да се чудиш какво да правиш по-нататък. Преди да се отправите към фитнес залата, отделете малко време, за да планирате тренировката си и ако имате нужда от вдъхновение, разгледайте нашия блог за някои идеи .  Ако всичко друго не успее, един от любимите ни начини да влезем в бърза тренировка е да направим няколко кръга на MYFIT или виртуален клас Fitness on Demand. 

Самолетен режим

Известията са НАЙ-ГОЛЯМОТО разсейване, когато се опитвате да се съсредоточите! Следващия път, когато сте във фитнеса, изтеглете любимия си плейлист (или някой от нашите ) , превключете телефона си в самолетен режим и кажете BRB на света. Вашето време във фитнеса е ваше и е добре да игнорирате съобщенията си за час-два.

Бъди честен 

Винаги ще има хора, които просто не се вдигат на опашките, така че бъдете честни с тях. Не е грубо да кажете на някого, че сте твърде заети, за да чатите, просто бъдете мили! Уведомете ги, че наистина сте в зоната в момента, но сте за чат, докато се разтягате или сте на бягащата пътека, за да се разхладите. 

Запомнете целите си

След като разсейването удари, е лесно да загубите мотивацията си, така че помнете защо сте във фитнеса. Имате ли цел да живеете по-здравословен живот, да тренирате за състезание или искате да натрупате мускули. Направете тази цел своя фон на телефона, така че когато отидете да проверите за тези известия или да превъртите през социалните медии, да си спомняте защо сте там.

 

 

related articles

3 коментари

Katherine 24/07/2017 - 2:46 PM

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere.

Отговор
Katherine 24/07/2017 - 2:46 PM

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil.

Отговор
Katherine 24/07/2017 - 2:46 PM

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

Отговор

Остави коментар