Начало » Кето суши от бекон

Кето суши от бекон

от Денислав Иглев
кето суши

Да сте на кето диета означава, че имате много по-малко възможности за закуски. Никога не се страхувайте! Тези малки момчета ще задоволят всичките Ви желания за закуски: те са солени, кремообразни и хрупкави, но няма да Ви натежат. Взехме моркови, краставици и авокадо за пълнежа, но опциите са безкрайни. Заменете го с чушки, целина, репички или каквото друго имате под ръка!

Съставки:

  • 6 резена бекон
  • 2 тънко нарязани краставици
  • 2 средни моркова, нарязани на ситно
  • 1 авокадо, нарязано
  • 100 гр. крема сирене
  • Сусам, за гарнитура

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте фурната до 200 градуса. Постелете тава за печене с алуминиево фолио и го поставете с решетка за охлаждане. Поставете половинките бекон на равен слой и печете, докато станат леко хрупкави, но все още гъвкави, 11 до 13 минути.
  2. Междувременно нарежете краставиците, морковите и авокадото на парчета приблизително с ширината на бекона.
  3. Когато беконът е достатъчно охладен за докосване, намажете всяко беконче с равномерен слой крема сирене. Разпределете зеленчуците равномерно между бекона и поставете от единия край. Навийте зеленчуците плътно на руло. 
  4. Гарнирайте със сусам и сервирайте.

related articles